ISO ir kiti standartai

Informacijos saugumo valdymo sistema

Įdiegta informacijos saugumo valdymo sistema EN ISO/IEC 27001:2013 patvirtina, kad mūsų įmonėje yra įgyvendintos informacijos apsaugos priemonės. Mes užtikriname saugumą ir konfidencialumą, todėl klientai ir partneriai mums gali patikėti slaptus, konfidencialius dokumentus.

Vertimo proceso valdymo sistema

Mes dirbame pagal vertimo proceso valdymo standartą EN 17100:2015, reglamentuojantį vertėjų atrankos reikalavimus, komunikaciją su klientais ir tiekėjais bei projektų vykdymą. Proceso valdymo standartas nustato ir kitas darbo procedūras, naudojamas technologijas ir t. t.

Kokybės valdymo sistema

Įdiegta kokybės valdymo sistema EN ISO 9001:2015 patvirtina, kad įmonė priėmė ir įgyvendino būtinus procesus, užtikrinančius klientų poreikius ir reikalavimus atitinkančią teikiamų paslaugų kokybę.

Aplinkosaugos valdymo sistema

Įgytas EN ISO 14001:2015 sertifikatas patvirtina, kad mūsų įmonė rūpinasi aplinka, įskaitant ekologiškų technologijų ir medžiagų naudojimą darbe, atliekų rūšiavimą ir tik būtiniausių dokumentų spausdinimą.

Mašininio vertimo papildomas redagavimas

ISO 18587:2017 yra nurodyti reikalavimai, susiję su visišku, žmogiškuoju automatinio vertimo išvesties redagavimo procesu ir redaktorių kompetencijomis.